Rózsák minden alkalomra

A rózsás mintát régóta készítem. Először finom levendula lila alappal készítettem úgy, hogy szinte csak a két végén volt a sálnak rózsa minta. Ez a színkombináció nagyon érzéki, fiatalos hatású volt. Illatos nyári estéken, könnyű vállkendőnek, vagy egy esküvőre is felvehető elegáns selyemsál lett belőle. A finom arany csillogás elegánssá varázsolja a legegyszerűbb vonalú ruhát is és kortalanul hordható.

A rózsa minta elkészült föld színekkel is. Kendő és sál is lett belőle. Ez a színvilág az idősebb korosztály kedvence lett. Már többen beleszerettek és maguknak rendelték meg az 50+ korosztályból. Ajándéknak is jó választás, hiszen a finom csillogású, két nyelvű díszcsomagolás tökéletesen illik hozzá. A sálon a rózsa minta körbe fut, a kendőn pedig a sarkokban kapott helyet a minta. Ez egy nagyon munka és időigényes változat. Minden levél két színnel készül, a virágok pedig három árnyalatból tevődnek össze. Így lesz igazán látványos minden egyes rózsaszál. A sok ráfordított munkaóra, aprólékos kivitelezés mindig meghozza a gyümölcsét hiszen egy látványos, elegáns darab születik.

A kék rózsás selyemsál első példánya úgy készült, hogy megrendelést kaptam egy ovis csoport szülői közösségétől év végi búcsú ajándék elkészítésére. Egy tulipános és egy rózsás sálat rendeltek. Annyi instrukciót kaptam, hogy a megajándékozni kívánt hölgy kedvenc színe a kék és kedvenc virága a rózsa. Így született meg a kék rózsás minta, ami azóta sok vásárlót vonzott. A kék színt szinte mindenki szereti. Valamelyik árnyalata minden színtípusnak jól áll. Különleges, karakteres, szinte mesebeli minta lett belőle.

Még sok szín ötletem van erre a rózsás mintára. Ha időm engedi, vagy felkérést kapok, akkor a sorozat tovább bővül majd és újabb képek kerülnek ebbe a cikkbe is. A kék és a sárga rózsás kézzel festett selyemsálak megtalálhatóak a webáruházam kínálatában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: