Köszönő ajándék pedagógusoknak, munkatársaknak, barátnőknek.

Sokszor keresünk egy kedves személynek valami olyan ajándékot, ami nem csak emlék, de elegáns, hordható, időt álló. Elköszönünk egy kedves tanárnőtől, aki sokat segített a gyermekünknek a tanulásban, egy egész osztálynak, vagy óvodai csoportnak. De elköszönhetünk egy kedves munkatársunktól, aki a csapatunk számára nagyon fontos volt, és most új munkája lesz, vagy épp nyugdíjba megy.

A sok kedves szó, az aláírt képeslap mellé egy igazi emléket szeretnénk adni. De mi lenne, ha ez a két dolog együtt lenne? A kedves szavakkal ellátott, kézzel festett hernyóselyem kendő mindezt ötvözi.

A „Kedves szavak ajándékba” elnevezésű selyemkendőm most 12 szót tartalmaz, de ez természetesen bővülhet és változhat. Mivel ez pedagógus számára készült hála ajándék, most ezeket a szavakat tartalmazza a felírat: Köszönöm, Támogatás, Szeretet, Tanítás, Kitartás, Törődés, Megértés, Vidámság, Elfogadás, Kedvesség, Megbecsülés, Bizalom.

kedves szavak selyemkendő kékes árnyalatokkal
Kedves szavak selyemkendő kékes-zöldes árnyalatokkal

Amikor hálát érzünk valaki iránt, ennél sokkal több szó is eszünkbe jut. Ez a felsorolás természetesen helyzettől függően változhat aszerint, hogy ki számára készül. De ha épp egy barátnőről vagy kollégáról van szó, akkor persze más szavak is kerülhetnek a felsorolásba. Ilyen például a barátság, hála, önzetlenség, öröm és még sorolhatnánk.

A szavak, a színek és a forma is változtatható. Szerintem, ha két-három körben vannak felírva a szavak, még izgalmasabb variációk jöhetnek létre. A szavak közt nem fontos szívecskéknek lenni. Lehetnek akár apróbb virágok vagy indák, levelek is. Lehet egyszínű is azok számára, akik a visszafogott színeket szeretik.

Változhat a felírat színe is. Itt most ezüst színű, de lehet arany vagy fekete is. A képeken látható kendők közepes méretűek, jól használhatóak. (75×75 cm) De természetesen lehet ennél kisebb (55×55 cm) vagy egész nagy (90x90cm) is. A webáruházban a közepes méretű rendelhető meg jelenleg.

Érkezett már hozzám olyan felkérés is, amit angol felirattal kellett elkészítenem és a szempont az volt, hogy föld színekkel készüljön el. Egy kedves hölgy vitte ajándékba egy külföldön élő barátnőjének babaszületés alkalmából.

Örömmel fogadom az egyedi megrendeléseket. Ötleteljünk együtt, hogy minél maradandóbbat és egyedibbet tudjon ajándékozni kedves pedagógusának, munkatársának, barátnőjének. A díszcsomagolásról is gondoskodom, mert minden általam készített kendő és sál elegáns díszcsomagolást kap, mely tartalmazza az összes elérhetőségemet, valamint a magyar és angol nyelvű kezelési útmutatót.

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: