2015. március. Playa del Carmen. Mexikó. Teljes nyugalommal ki merem jelenteni, hogy ez a partszakasz Mexikóban a világ egyik legszebb partja. Garantálja ezt a Karib-tenger különleges kékes-zöldes színvilága, amint találkozik a hófehér homokkal és ettől szerelembe lehet esni.

Playa del Carmen

Ezen a parton csak néhány órát tölthettem, de az olyan tömény volt, hogy örökre az agyamba égett. Egy különleges természetvédelmi részen voltunk, ahol a természetes élőhelyükön lehetett megnézni és közéjük úszni az óriás teknősöknek a rájáknak és egyéb egzotikus halaknak. Ez olyan volt, mint egy pillantás a világbékéből. A víz tiszta, kék és meleg, miközben a tested mellett úsznak el lomhán az óriás teknősök.

Playa del Carmen

Aztán egy elkerített magánstrandra mentünk utastársainkkal, ahol a homokos parton függőágyak voltak kitéve a pálmák alá. Finom, igazi mexikói ételt és italt kaptunk. Az egész nap élménye annyira felfokozott volt, hogy talán ezért is éreztük olyan finomnak az ételek ízét, amik a szabadban készültek. És azt hiszem ilyen finom margaritát mint ott- nem igen ittam még. 😀

 

Playa del Carmen

Erre az alkalomra külön készítettem egy selyemsálat a Karib-tenger színeivel, ami azóta gazdára is talált. Nem csoda, hiszen átjárta a béke, vidámság a meleg szellő, és az élet szeretet.

Karibi selyemsál

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: