Kézzel festett selyemsál mandalával

Fess mandalát selyemre!

A mandala festés vagy rajzolás gyógyító és harmonizáló erejéről már többször is írtam, és még biztos fogok is írni. Azt is sokan tudják, hogy a mandaláknak térharmonizáló hatásuk van, és az egészségünkre is sok féle képpen hathatnak. Érdemes használni mandalafestéskor az ősi motívumokat, mert azok nem véletlenül maradtak fenn. Az évszázadok, vagy akár az évezredek sok-sok erővel ruházták fel ezeket az ábrákat, szimbólumokat.

Mandalát bármire

Lehet kőbe, fába vésni, vagy homokba rajzolni. Esetleg papírra vagy vászonra festeni. De lehet selyemre is. Én rendszerint ezt választom. úgy gondolom, hogy még egy plusz minőséget ad a mandalafestéshez a választott anyag, amire felkerül a minta.

A mandalákat kitehetjük a falunkra, vagy hordhatjuk a ruhánkon is, esetleg felvehetjük ékszerként is. Én már ezeket is próbáltam, és készítettem medált, fülbevalót, fali képet és most egy sálat is. Saját mandalám rajzát használtam fel, melynek neve: „Áldott nőiség. Az élet elfogadása”

Áldott nőiség, Az élet befogadása mandala. Csajbók Márta selyemfestő Mandala selyem ablakképen

Tükrözi a lelkiállapotodat

Amikor mandala rajzot készítünk magunktól, sokszor rajzolás közben jön egy sugallat, egy szó, vagy mondat, ami a mandalánk neve, címe lesz. Nekem ez jött. Már többször is megfestettem, és mindig más árnyalatok kívánkoztak bele. Más és más indák, kunkorok, kacskaringók jelentek meg benne. Ezek a plusz kis apróságok mindig az alkotó aktuális lelki állapotát mutatják meg. Ebben az esetben az enyémet. Jó utólag ránézni, és a végén magamat is kielemezni, hogy vajon melyik szín és motívum miért is kerülhetett bele a mandalába.

Selyem sál festése Mandala készítése selyemre

Ez a mandala először papírra készült, majd ablakkép lett belőle, és egy világoskék, gyönyörű sál is lett belőle. A sál alapja világoskék, ami kimondottan jót tesz a viselőjének, mert a kék szín a torok csakra színe. Segíti a kommunikációt, és ha szükséges, gyógyítólag hat a torkunkra is.

Kézzel festett selyemsál mandalával Mandalás selyemsál

A mandala festés nem csak szórakoztató foglalatosság, hanem kiváló relaxációs tevékenység is. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ha úgy érzed, hogy nem kezdenél bele egyedül, de szeretnél magadnak otthonra egy selyem mandalát, akkor nézd meg az enyémeket a webáruházamba, és válassz egyet magadnak, vagy valakinek ajándékba.  Itt tudod megnézni a selyem mandaláimat: https://www.enkisboltom.hu/egyeb-selyem-termekek/kepek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: