Pipacsos selyemsálban állok a Kredenc alkotói piacán Debrecenben.

Selyemsáljaimmal egy debreceni alkotói piacon

Egy alkotó kézművesnek nagyon fontos, hogy időnként megjelenjen valamilyen vásáron. Hiszen itt tud találkozni szemtől-szembe a vásárlóival. A vásár a legjobb hely arra, hogy azonnal lássa az első reakciókat az emberek arcán, amikor megpillantják, kézbe veszik a terméket. Szuper kapcsolatokat lehet kialakítani, és sokszor igen meghitt, barátságos beszélgetések is kialakulnak ott a helyszínen. A vásárlók is szeretnek személyesen találkozni azzal, akinek az alkotását megszeretik. Tudnak kérdezni a felhasznált anyagokról, technikai fogásokról, vagy épp leadhatnak egyedi megrendeléseket is.

2012. májusában Debrecenben elindult egy nagyon jó kezdeményezés a kézművesek számára. A neve KREDENC Alkotói Piac. Ez a hely tökéletes arra, hogy a helyi kézművesek is találkozzanak egymással. Minden hónapnak volt egy témája, és az alkotók elsősorban ehhez a témához kapcsolódó termékeiket hozták el a vásárra. Májusban a pipacs volt a fő téma. Szebbnél-szebb dolgok születtek az alkotók kezei közt. Ekkor szerettem végérvényesen bele én is a pipacsokba. Ez a kép azon a kézműves vásáron készült, a KREDENC alkotói közösség piacán, amin én is részt vettem.

 

A virágok amúgy is nagyon vonzanak, mert gyönyörűen és változatosan lehet megjeleníteni őket a selymen. A pipacsok több selyemkendőmön és sálamon is feltűntek már, és folyamatosan festem őket, mert nem tudok betelni velük. Különböző színvariációban megtalálod őket a weboldalamon.

Vásárló a Kredenc alkotói piacon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: