Selyemfestő workshop Debrecenben

Újraindulnak a várva várt élményfestések, a selyemfestő workshop alkalmak! Lesznek selyem festés alapok, festünk selyem mandalát és selyemkendőket. Közkívánatra lesz sálfestés és nyáron készítünk ecoprinteket (természetes növényi nyomat) is.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy sokan félnek megrajzolni valamilyen mintát, ezért új rendszert dolgoztam ki. Ezután nem csak időpontot, hanem mintát is választhatsz. Minden időponthoz egy minta tartozik, amit tetszés szerinti színnel festhetsz meg. Az alapmotívumot előre megrajzolva biztosítom, és nem fogjuk tölteni az időt a selyem keretre feszítésével sem. Amikor megérkezel, már csak festened kell!
Ha szeretnél egy kicsit kreatívan kikapcsolódni, jó társaságban, jó hangulatban, akkor ezt ne hagyd ki! Egy ilyen workshop nagyon jó élményajándék is lehet, vagy egy kreatív program szülinapra, lánybúcsúra!

Minden selyemfestő workshop a saját műhelyemben lesz, ahol minden szakmai segítséget megadok. Témától függően 2-6 fős csoportokat tudok biztosítani. Ennyi a műhelyem kapacitása, és maximum ennyi emberrel tudok egyszerre foglalkozni egyedül.

Ha valakitől kaptál ajándékutalványt, természetesen azt is felhasználhatod. Egyúttal betekintést nyerhetsz egy működő alkotóműhely világába.

Helyszín: Debrecen, Katalin u. 41.

Jelentkezés menete:

  • Nézd meg a választható mintákat és a hozzá tartozó naptári időpontot.
  • Ha megtaláltad azt a mintát és időpontot, ami megfelel, akkor nézd meg, hogy hány hely van még üresen.
  • Jelentkezz. Ez még nem biztosítja a helyed! Csak a befizetés beérkezésétől biztos a helyed!
  • A befizetés után a rendszer visszaigazolást küld az emailcímedre.

Fontos!

A 2-4 fős selyemfestő workshopjaimra igen nagy érdeklődés mutatkozik. Ezért kérlek, vedd figyelembe, hogy az esetleges lemondással mások elől veszed el a lehetőséget. Természetesen bárkinek közbejöhetnek előre nem látott akadályok. Ezért, ha kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, legkésőbb az esemény kezdete előtt 48 órával jelezd az info@csajbokmarta.com email címen. Ilyenkor a következők közül választhatsz:

  • küldhetsz magad helyett valaki mást
  • választhatsz egy másik időpontot ebben az esemény kategóriában
  • kérheted, hogy visszautaljuk a befizetett összeget

Kérlek az emailben jelöld meg, hogy melyik lehetőséget választottad! 

A kezdés előtt 48 órán belül a befizetett összeget visszautalni már nem tudom, és másik időpontot sem kérhetsz, de még mindig küldhetsz magad helyett valaki mást.

Köszönöm a megértésedet!

Bővebb információ a selyemfestő workshop típusokról:

Selyem festés alapok

blank

Ez a legegyszerűbb, kezdő, alapszintű selyemfestő workshop, mely arra szolgál, hogy 2 – 2,5 óra alatt megismerd a selyemfestés technika alapjait. Megismerkedsz a festékekkel, a kontúrozó technikával, és elkészítesz egy egyszerű selyem ablakképet. Ezen a workshopon Te rajzolod fel a mintát is egy 20 cm átmérőjű felfeszített igazi hernyóselyemre. Ehhez tudok segítségül sokféle mintát adni. (Virágok, egyéb növények, gyerekszobába való figurák, egyszerű ábrák.)

A kész alkotást természetesen hazaviheted, hogy emlékeztessen rá, milyen kreatív is tudsz lenni. Közben betekintést nyersz a műhelyem világába is.

Kinek ajánlom?

Mivel semmilyen rajztudást és előképzettséget nem igényel, ezért azoknak ajánlom, akik szeretnének megismerkedni egy új kreatív technikával anélkül, hogy sok időt, pénzt adnának ki a kísérletezésre. Ha szeretnél munka után kikapcsolódni egy este, vagy úgy érzed, hogy valahol elveszett a kreativitásod, és egy kis önbizalom növelő alkotásra volna szükséged. Természetesen ez egy nagyszerű anya-lánya vagy nagyi-unoka program is lehet. (10 éves kortól gyerekek is jöhetnek)

Maximális létszám: 6 fő

Időtartam: 2 – 2,5 óra

Ára: 6000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást és egy kis frissítőt)

Mandala festés

blank

A foglalkozás az eszközök és anyagok bemutatásával kezdődik. Majd egy rövid ráhangolódás után kezdünk az alkotásba. Választhatsz már előrajzolt mandala mintát, amiben segítséget adok, de hozhatsz magaddal egy egyszerű mandala alapmintát, melynek mérete 20 cm átmérőnél nem lehet nagyobb, mivel ekkora selyem alapra fogunk dolgozni.

Miután felrajzoljuk a mintát a selyem ablakképre, kontúrozó anyaggal megrajzoljuk a fő motívumot. A száradás után ráfestjük a választott színeket. Majd ezt tovább díszítheted intuíciód szerint. Mindig 100% hernyóselyemre dolgozunk, speciális selyemfestékkel, ezért garantált, hogy a mandalád színtartó és hosszú életű lesz.

Kinek ajánlom?

Különösebb rajztudást, előképzettséget nem igényel, ezért mindazoknak ajánlom ezt a workshopot, akik szeretik kreativitásukat kipróbálni különböző anyagokon, változatos technikákkal. Akik szeretik a mandalák világát, az elmélyült alkotást. Természetesen azoknak is, akik csak néhány órára elvonulnának a hétköznapok nyüzsgéséből. ( 12 éves kortól gyerekek is jöhetnek)

Amiért érdemes eljönnöd:

Kipróbálhatod a selyemfestés csodálatos világát, amit a mandalafestés még bensőségesebbé tesz. Megismered alkotóképességednek ezt az oldalát is, miközben kikapcsolódsz, lelassulsz. Egy egyedi mandalát alkotsz, ami a Te rezgéseidet hordozza. Megtarthatod magadnak vagy ajándékba adhatod a kész alkotást.

Az alaptechnika megtanulása ezen felül alkalmassá tesz arra, hogy később egyedül is alkothass selyemképet. Az új ismereteken kívül új barátokra is szert tehetsz.

Maximális létszám: 6 fő

Időtartam: 3 óra

Ára: 8000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

Selyemkendő festés - kiskendő

blank

Ezen a workshopon egy kisméretű kendőt ( 55 x 55 cm) festhetsz meg magadnak. Minden alkalommal csak azt a kendő mintát lehet megfesteni, ami meg van hirdetve. A színeket és a kontúrozó színét Te választhatod ki, így nem lesz két egyforma alkotás. A minta alapja elő lesz rajzolva, és a selyem fel lesz feszítve a keretre, hogy Neked már csak festeni kelljen. Természetesen itt is megkapsz hozzá minden anyagot, és minden segítséget. 100% hernyóselyemre dolgozunk, speciális selyemfestékkel, melyet a végén vasalással fixálunk. Az elkészített alkotásodat hazaviheted.

Kinek ajánlom?

Különösebb rajztudást, előképzettséget nem igényel, ezért mindazoknak ajánlom ezt a workshopot, akik szeretik kreativitásukat kipróbálni különböző anyagokon, változatos technikákkal. Akik eddig csak csodálni merték a kézzel festett selyemkendőket, és reménykedtek, hogy egyszer kipróbálhatják ezt a különleges technikát. Természetesen azoknak is, akik csak néhány órára elvonulnának a hétköznapok nyüzsgéséből. (12 éves kortól gyerekek is jöhetnek)

Amiért érdemes eljönnöd:

A workshop végére elsajátítod a selyem festés alapjait, a kontúrozó technikát, megtanulod, hogy hogyan fixáld a selymet, és gazdagabb leszel egy saját készítésű, kézzel festett selyemkendővel.

Megtanulod a minta kontúrozását és megfesteni a selymet. Megismerheted és kipróbálhatod a fixálás folyamatát. Olyan ismereteket kapsz, amit aztán bátran alkalmazhatsz otthon, újabb és újabb selyemkendők készítése folyamán.

A kiválasztott és előkészített minta garantálja a sikerélményt.

Maximális létszám: 4 fő

Időtartam: 3,5 – 4 óra

Ára: 12 000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

Selyemkendő festés - közepes kendő

blank

Ezen a workshopon egy közepes méretű kendőt ( 75 x 75 cm) festhetsz meg magadnak. Minden alkalommal csak azt a kendő mintát lehet megfesteni, ami meg van hirdetve. A színeket és a kontúrozó színét Te választhatod ki, így nem lesz két egyforma alkotás. A minta alapja elő lesz rajzolva, és a selyem fel lesz feszítve a keretre, hogy Neked már csak festeni kelljen. Természetesen itt is megkapsz hozzá minden anyagot, és minden segítséget. 100% hernyóselyemre dolgozunk, speciális selyemfestékkel, melyet a végén vasalással fixálunk. Az elkészített alkotásodat haza viheted.

Kinek ajánlom?

Ennek a méretű kendőnek a megfestése több órányi állást igényel, ezért csak olyanok jelentkezzenek, akik ezt bírják. Ezt a foglalkozást csak felnőttek látogathatják. Mivel a minta elő lesz rajzolva és fel lesz feszítve a keretre, ezért különösebb rajztudást, előképzettséget nem igényel. Mindazoknak ajánlom ezt a workshopot, akik szeretik kreativitásukat kipróbálni különböző anyagokon, változatos technikákkal. Akik festettek már selymet, de szeretnék felfrissíteni a tudásukat, vagy akik meglepnék magukat egy kreatív kikapcsolódással.

Amiért érdemes eljönnöd:

A selyemfestő workshop végére elsajátítod a selyemfestés alapjait, a kontúrozó technikát, megtanulod, hogy hogyan fixáld a selymet, és gazdagabb leszel egy saját készítésű, kézzel festett selyemkendővel. Olyan ismereteket kapsz, amit aztán bátran alkalmazhatsz otthon, újabb és újabb selyemkendők és ablakképek készítése folyamán.

Maximális létszám: 3 fő

Időtartam: 3-4 óra

Ára: 12 000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

Selyemsál festés

blank

Ezen a workshopon egy nagyméretű sálat ( 40 x 150 cm) festhetsz meg magadnak. Minden alkalommal csak azt a sál mintát lehet megfesteni, ami meg van hirdetve. A színeket és a kontúrozó színét Te választhatod ki, így nem lesz két egyforma alkotás. A minta alapja elő lesz rajzolva, és a selyem fel lesz feszítve a keretre, hogy Neked már csak festeni kelljen. Természetesen itt is megkapsz hozzá minden anyagot, és minden segítséget. 100% hernyóselyemre dolgozunk, speciális selyemfestékkel, melyet a végén vasalással fixálunk. Az elkészített alkotásodat haza viheted.

Kinek ajánlom?

Ennek a méretű sálnak a megfestése több órányi állást igényel, ezért csak olyanok jelentkezzenek, akik ezt bírják, vagy már festettek selymet, és tudják, hogy mire vállalkoznak. Ezt a foglalkozást csak felnőttek látogathatják. Mivel a minta elő lesz rajzolva és fel lesz feszítve a keretre, ezért különösebb rajztudást nem igényel. Mindazoknak ajánlom ezt a workshopot, akik szeretik kreativitásukat kipróbálni különböző anyagokon, változatos technikákkal. Akik festettek már selymet, de szeretnék felfrissíteni a tudásukat, vagy akik meglepnék magukat egy kreatív kikapcsolódással.

Amiért érdemes eljönnöd:

A selyemfestő workshop végére elsajátítod a selyemfestés alapjait, a kontúrozó technikát, megtanulod, hogy hogyan fixáld a selymet, és gazdagabb leszel egy saját készítésű, kézzel festett selyemsállal. Olyan ismereteket kapsz, amit aztán bátran alkalmazhatsz otthon, újabb és újabb selyemkendők, sálak és ablakképek készítése folyamán.

Maximális létszám: 2 fő

Időtartam: 3-4 óra

Ára: 15 000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

Ecoprint készítő alaptanfolyam

Ecoprint készítés

Az ecoprint készítés egy nagyon érdekes eljárás, melynek folyamán a növényi részek (levelek, virágok) lenyomatai, és színük egy része mintát hagy az anyagon. Ez az eljárás műszálas anyagoknál nem alkalmazható. Ezért mi 100% hernyóselyemre fogunk dolgozni. A növényeket frissen szedjük a saját kertemből. (Nem szárított és nem fagyasztott) Ez a technika csak nyáron működik jól, amikor nem esik túl sok eső, és nincs nagy szárazság sem. Ezért ez csak nyári tanfolyam, érdemes kihasználni ezt a rövid időszakot.

Kinek ajánlom?

Minden olyan érdeklődőnek, aki nem csak a növények szerelmese, és alkotó kedvű, nyitott kreatív ember, hanem azoknak is, akik fontosnak tartják a fenntartható jövő alapelveit.

Amiért érdemes eljönnöd:

A 4 órás tanfolyam ideje alatt ecoprint technikával megfestésre kerül egy 35 x 130 cm-es selyemsál, amit természetesen hazavihetsz. Megismerkedhetsz az eljárással, hogy miként maradnak meg a színek és a növényi formák a selymen. A végén egy teljesen elkészült, különleges sállal leszel gazdagabb, valamint olyan tudással, amit aztán bármikor tudsz alkalmazni. Valamint megmutatok egy játékos eljárást is.

Maximális létszám: 4 fő

Időtartam: 4 óra

Ára: 10 000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

blank

Kreatív program szülinapra vagy lánybúcsúra!

Adj élményt ajándékba!

Segítek újszerűvé tenni a barátnős szülinapi bulit, vagy a lánybúcsút egy kreatív programmal. Ünnepeljetek a műhelyemben, és fessetek közösen. Készítsetek együtt az ünnepelt számára közös kézzel festett selyemsálat vagy kendőt.

A néhány órás elfoglaltság alatt elkészül egy olyan ajándék, ami a baráti társaság közös ajándéka az ünnepelt számára. A közös alkotás emlékezetessé teszi a napot, és egy teljesen egyedi élménnyel egybekötött ajándék lesz a végeredmény.

Gyertek a műhelyembe, hozhatjátok a tortát, vagy koccinthattok az ünnepelt egészségére. Az alapanyagot és a technikai hátteret én adom.

Keressetek telefonon, egyeztessünk időpontot és mondjátok el az elképzeléseteket. Kérjetek egyedi árajánlatot!

Helyszín: Debrecen, Katalin utca 41.

Telefon: 70 / 282-7812

Email: info@csajbokmarta.com

Selyemsálak, selyemkendők

Exkluzív vásárlási lehetőség

Ezt a lehetőséget azok számára ajánlom, akik a webáruház kínálata alapján nem tudnak dönteni, hogy melyik kendőt, sálat, vagy egyéb dolgot vegyék meg.

Ezért ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN akár hétvégén is, EGY ÓRÁS vásárlási lehetőséget biztosítok. Megtekintheted az összes készleten lévő termékemet, bármit felpróbálhatsz és válogathatsz egy órán keresztül. Természetesen hozhatod a párodat vagy a barátnődet, esetleg azt, akit szeretnél megajándékozni. Megbeszélhetjük egyedi elképzeléseidet is.

Helyszín: Debrecen, Katalin utca 41.

Telefon: 70 / 282-7812

Email: info@csajbokmarta.com

blank

Nyitott műhely - vásárlási lehetőség

Időközönként egész napos vásárlási lehetőséget biztosítok egyes előre meghirdetett hétvégi napokon a műhelyemben. Ezen a napon 9-18-óra között időpont foglalás nélkül lehet jönni vásárolni a teljes készleten lévő árukészletből, vagy leadhatod egyedi igényedet is.

Legközelebbi alkalom: – 

Helyszín: Debrecen, Katalin u. 41.

Telefon: 70/282-7812

Email: info@csajbokmarta.com

blank

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: