pöttyös kendő, kézzel festett

Kabáthoz a sálat- Egyedi megrendelés

Rendszeresen részt veszek a két havonta Debrecenben megrendezésre kerülő CsakDesign vásáron. Nagyon szeretem ezt a rendezvényt, mert itt személyesen találkozhatnak az alkotók és a vásárlók. Akár barátságok is kialakulhatnak, vagy könnyedén megbeszélhetők az egyedi elképzelések, amelyekből megrendelések lesznek. Aki ezen a rendezvényen részt vesz, mint alkotó, ahhoz nagyobb bizalommal fordulnak az egyedi darabok iránt fogékony vásárlók.

Csajbók Márta selyemfestő

Örömmel mondhatom el, hogy én is ezek közé az alkotók közé tartozom. Megtalálnak a visszatérő vásárlók, és kapok egyedi megrendeléseket. Így volt ez a 2020. februárjában megrendezett vásáron is.

Egy kissé rendhagyó megkeresés volt, mert nem szülinapi ajándéknak szeretett volna egy hölgy kendőt, hanem egy készülő kabáthoz. Bár nagyon szeretek virágos mintákat festeni, mégis nagy öröm volt számomra, hogy most egy pöttyöset kértek tőlem. Szeretem, ha kipróbálhatok olyan mintákat, amik eltérőek az alapvető stílusomtól, és új utakat nyitnak meg számomra.

CsakDesign vásár Csajbók Márta

Ezt a pillanatot épp el is kapta egy fotós, így nem csak elmesélhetem, hanem képpel alá is támaszthatom.

Csajbók Márta selyemfestő Csak Design vásár

A kérés úgy szólt, hogy egy készülőben lévő, nagyon szép bordó színű kabáthoz kellene egy stílusos kézzel festett selyemkendő, aminek a bélése bordó-rózsaszín szabálytalan pöttyös bélésselyem.

pöttyös anyag és kendő

Egy nagy méretű 90x90cm-es selyemkendő volt az elképzelés. El is készítettem, de úgy éreztem, hogy jobb lesz a minta, ha nem annyira apró és sűrű a minta, hanem kissé nagyvonalúbb. Rengeteg foltocskát festettem így is. De a végeredmény nagyon jó lett annak ellenére, hogy az alsó, rózsaszínes árnyalat, csak bizonyos fényviszonyokban érvényesül.

kézzel festett pöttyös selyemkendő

Szerintem nagyon hangulatos tavaszi szett lesz a kabáttal együtt. A megrendelőm is elégedett volt, mikor kezébe vette a pihe-puha selyemkendőt. Olyannyira örült, hogy újabb izgalmas megrendeléssel bízott meg.

pöttyös kendő megrendelésre

Köszönöm a bizalmat, és örömmel vállalok további érdekes megrendeléseket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: