nyolcadikos ballagási ajándék

Nyolcadikos ballagási ajándék az egész tanári karnak

Amikor nyolcadikból ballag a gyermekünk, nagy fejtörést okoz a tanári kartól való búcsúzás. Több évnyi munkát szeretnénk megköszönni nem csak az osztályfőnöknek, hanem az összes tanárnak, akinek köze volt a gyermekünk oktatásához az elmúlt évek folyamán. A legnagyobb teher –  a nyolcadikos ballagási ajándék kiválasztása – a szülői munkaközösségre hárul ilyenkor. Ezt nagyon jól tudom, mert én is nyakig benne voltam a gyermekeim kapcsán.

Egy anyuka keresett meg ezzel a hatalmas feladattal hetekkel a ballagás előtt. Szerencsére időben, mert a munka nagyon nagy volt. Az összes tanárnéninek egyedi, az egyéniségének megfelelő ballagási ajándékot szántak a szülők úgy, hogy az értéke, formája ugyanolyan legyen, de ne legyen mégsem két egyforma közöttük.

Így esett a választás a nagyon praktikus kézzel festett selyem csíksálakra. Az osztályfőnök pedig egy szép sálat kapott. Egyesével választottuk ki a mintákat és a színeket. Így alakult ki egy nagyon szép, elegáns sorozat a csíksálakból.

A csíksál jó választás

Erről a sáltípusról tudni kell, hogy nagyon praktikusan használható. Egész évben jól hordható, és minden korosztálynak alkalmas. A hossza 130 cm, a szélessége pedig 6 cm. Ezért alkalmas galléros blúzhoz, nyakpántnak, hajpántnak, esetleg elegáns selyem övnek is. Így a legfiatalabb és a legidősebb hölgy is megtalálja a felhasználási módját a ruhatárában. Alkalmi és hétköznapi viseletnek egyaránt alkalmas. A csomagolással sincs gond, mert minden darab igényes csomagolást kap, amiben még tisztítási útmutató is van.

Amikor az osztály átadta az ajándékokat, a tanárnők nagyon meg voltak hatódva az elegáns, mégis praktikus ajándéktól, és a szülők is megnyugodhattak, hogy jól döntöttek.

További nyolcadikos ballagási ajándék ötletek

Évek óta készítek ballagási ajándékokat. Ezek ismertetését több blogbejegyzésben is megírtam, érdemes elolvasni, ha búcsú ajándékot keres valaki:

Adnék még néhány új ötletet is ebben a témában. Készítek selyem borítású naplókat is, amibe a gyerekek írhatnak vagy ragaszthatnak emlékeket, kedves idézeteket is. De egy osztályképet vagy egy ajándékutalványt is elegánsabb úgy átadni, hogy egy szép, a későbbiek folyamán akár selyemképként is használható kinyitható képeslapba teszünk. Vállalok egyedi megoldásokat is.

Keressenek bátran a kedves szülők.

Email: info@csajbokmarta.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: