Kék, virágos selyemsál egyedi kérésre

Kék, virágos selyemsál egyedi kérésre

Egy kedves hölgy keresett meg, azzal a kéréssel, hogy ballagási ajándékot szeretne rendelni egy tanárnéninek. Az elképzelés az volt, hogy a ballagó gyereke nevei, az évszám, és az iskola neve legyen a sálon.

Küldtem néhány fotót ötletnek az elkészült selyemsáljaim közül, amelyek alkalmasak voltak erre a célra. Mivel én nem ismerem a tanárnénit, nem tudom, hogy milyen a stílusa, a kora, a mentalitása, ezért összesen ennyit tudtam segíteni.

kézzel festett selyemsál megrendelésre

A választás egy kék, kisvirágos sálra esett. Ezt a kisvirágos mintát nagyon sokan szeretik, mert nagyon finom, nőies és kortalan. Tele van indákkal, finom csillogással, és tökéletes kiegészítő alkalmi viseletnek, de hétköznap is hordható. Nagyon sokféle színben elkészítettem már, amiról egy másik blogbejegyzést is írtam régebben. Olyannyira kedvelt minta, hogy bármikor, bármilyen színben készítem el, azonnal gazdára talál.

Készül a selyemsál

El is határoztam, hogy nem simán kék árnyalatban készítem el, hanem egy különleges árnyalatban, vagyis cián kékben. Ez a szín leírhatatlan, és befotózni sem könnyű. Ezek a képek sem adják vissza pontosan az árnyalatot. Nagyon beleszerettem, és amikor egy ilyen sálat készítettem, olyan gyorsan megvették, hogy még fotót sem tudtam készíteni róla.

Ballagási ajándék, kézzel festett selyemsál

Ezért gondoltam, hogy egy különleges személynek egy különleges alkalomra tökéletes lesz. Egy pici világoskékkel festettem meg a szirmokat, és a virágok közepét rózsaszínre festettem. Rákerült az évszám, a gyerekek nevei, és az, hogy „Lila suli”.

Nem csak nekem tetszett, hanem a megrendelő is örömmel írt vissza, amikor megkapta a csomagocskát.

Virágos selyemsál egyedi rendelésre

Szívesen vállalok ilyen munkát, mert örülök, amikor a megrendelő kívánsága, és az én alkotásom összhangba kerül. Minden munkámban arra törekszem, hogy ha még ugyanazt a mintát alkalmazom is, a színek, vagy egy-két részlet más legyen. Hiszen minden ember egyedi, és különleges. Minden nő megérdemli, hogy legyen valami szépséges, kézzel festett selyemsálja, ami évtizedek múlva is ugyanolyan szép és használható lesz. Örök emlék valakitől, vagy egy ritka alkalom kapcsán.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük