SZÍNÁTMENETES SELYEMSÁL FESTÉS 35×130 cm

Esemény dátuma:

2024-04-05

Esemény időpontja:

17:00

Esemény helyszíne:

Selyemfestő műhely, Debrecen, Katalin utca 41.

ÚJDONSÁG! (2 fős minicsoport)

Ezen a workshopon egy kisebb selyemsálat ( 35 x 130 cm) festhetsz meg magadnak a kedvenc színeiddel, színátmenetesre. Természetesen itt is megkapsz hozzá minden anyagot, és minden segítséget. 100% hernyóselyemre dolgozunk, speciális selyemfestékkel, melyet a végén vasalással fixálunk. Az elkészített alkotásodat hazaviheted.

Kinek ajánlom?

Legjobb anya-lánya vagy barátnős program! Különösebb rajztudást, előképzettséget nem igényel, ezért mindazoknak a felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek ajánlom ezt a workshopot,

 • akik szeretik kreativitásukat kipróbálni különböző anyagokon, változatos technikákkal,
 • akik eddig csak csodálni merték a kézzel festett selyemkendőket, és reménykedtek, hogy egyszer kipróbálhatják ezt a különleges technikát,
 • természetesen azoknak is, akik csak néhány órára elvonulnának a hétköznapok nyüzsgéséből.

Amiért érdemes eljönnöd:

Aki beleszeretett a selyemfestésbe, azoknak ajánlom, hogy minél több technikát próbáljanak ki, és ne hagyják ki ezt a lehetőséget sem. Ez egy egyszerű technika, motívumok nélkül. A végeredmény egy jól használható egyedi sál lesz a kedvenc színeiddel. A workshopon megtanulod azt is, hogy hogyan fixáld a selymet, és gazdagabb leszel egy saját, egyedi eljárással készült selyemsállal.

Olyan ismereteket kapsz, amit aztán bátran alkalmazhatsz otthon, újabb és újabb selyemsálak készítése folyamán.

Ha valami közbejön:

A selyemfestő workshopjaimra igen nagy érdeklődés mutatkozik. Ezért kérlek, vedd figyelembe, hogy az esetleges lemondással mások elől veszed el a lehetőséget. Természetesen bárkinek közbejöhetnek előre nem látott akadályok. Ezért, ha kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, legkésőbb az esemény kezdete előtt 48 órával jelezd az info@csajbokmarta.com email címen. Ilyenkor a következők közül választhatsz:

 • küldhetsz magad helyett valaki mást
 • választhatsz egy másik időpontot ebben az esemény kategóriában
 • kérheted, hogy visszautaljam a befizetett összeget

Kérlek az emailben jelöld meg, hogy melyik lehetőséget választottad!

A kezdés előtt 48 órán belül a befizetett összeget visszautalni már nem tudom, és másik időpontot sem kérhetsz, de még mindig küldhetsz magad helyett valaki mást. Köszönöm a megértésedet!

Maximális létszám: 2 fő

Időtartam: 2 óra

Ára: 15 000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

Fontos!

Lent találod a jelentkezési felületet, ahol kiválaszthatod, hogy hány fővel szeretnél résztvenni, és láthatod a szabad helyek számát is. A “Jelentkezem az eseményre” gombra kattintva a “Pénztár” oldalára fogsz jutni. Itt add meg az adataidat. Jelenleg előreutalással és PayPal-el (bankkártya is) tudod kiegyenlíteni a workshopok díját. Helyszíni fizetés nem lehetséges!

A workshopra való jelentkezésed csak a részvételi díj teljes kifizetésével valósul meg. Tehát kérlek, ha az utalást választottad, a jelentkezéseddel együtt utald át az összeget. A kifizetésről emailben küldöm a számlát.

Szeretettel várlak!

Esemény elmúlt
Max résztvevő szám: 2 (0 szabad hely)

Szervező: Csajbók Márta

 • Selyemfestő műhely, Debrecen, Katalin utca 41.
 • Hajdú-Bihar
 • 4033
 • Magyarország

Esemény részletei

 • 2024-04-05 17:00   -   19:00
Megosztom az eseményt
Naptárhoz adás
TOP

Látogasd meg webáruházamat is: