SELYEMKENDŐ FESTÉS – Tengeri mintás kiskendő

Tengeri mintás kiskendő

Esemény dátuma:

2021-06-21

Esemény időpontja:

17:00

Esemény helyszíne:

Selyemfestő műhely, Debrecen, Katalin utca 41.

Ezen a workshopon egy kisméretű kendőt ( 55 x 55 cm) festhetsz meg magadnak. Minden alkalommal csak azt a kendő mintát lehet megfesteni, ami meg van hirdetve. A színeket és a kontúrozó színét Te választhatod ki, így nem lesz két egyforma alkotás. A minta alapja elő lesz rajzolva, és a selyem fel lesz feszítve a keretre, hogy Neked már csak festeni kelljen. Természetesen itt is megkapsz hozzá minden anyagot, és minden segítséget. 100% hernyóselyemre dolgozunk, speciális selyemfestékkel, melyet a végén vasalással fixálunk. Az elkészített alkotásodat hazaviheted.

Kinek ajánlom?

Különösebb rajztudást, előképzettséget nem igényel, ezért mindazoknak ajánlom ezt a workshopot,

 • akik szeretik kreativitásukat kipróbálni különböző anyagokon, változatos technikákkal,
 • akik eddig csak csodálni merték a kézzel festett selyemkendőket, és reménykedtek, hogy egyszer kipróbálhatják ezt a különleges technikát,
 • természetesen azoknak is, akik csak néhány órára elvonulnának a hétköznapok nyüzsgéséből. (12 éves kortól gyerekek is jöhetnek)

Amiért érdemes eljönnöd:

A workshop végére elsajátítod a selyem festés alapjait, a kontúrozó technikát, megtanulod, hogy hogyan fixáld a selymet, és gazdagabb leszel egy saját készítésű, kézzel festett selyemkendővel.

Megtanulod a minta kontúrozását és megfesteni a selymet. Megismerheted és kipróbálhatod a fixálás folyamatát. Olyan ismereteket kapsz, amit aztán bátran alkalmazhatsz otthon, újabb és újabb selyemkendők készítése folyamán.

A kiválasztott és előkészített minta garantálja a sikerélményt.

Fontos!

A 2-4 fős selyemfestő workshopjaimra igen nagy érdeklődés mutatkozik. Ezért kérlek, vedd figyelembe, hogy az esetleges lemondással mások elől veszed el a lehetőséget. Természetesen bárkinek közbejöhetnek előre nem látott akadályok. Ezért, ha kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, legkésőbb az esemény kezdete előtt 48 órával jelezd az info@csajbokmarta.com email címen. Ilyenkor a következők közül választhatsz:

 • küldhetsz magad helyett valaki mást
 • választhatsz egy másik időpontot ebben az esemény kategóriában
 • kérheted, hogy visszautaljam a befizetett összeget

Kérlek az emailben jelöld meg, hogy melyik lehetőséget választottad! 

A kezdés előtt 48 órán belül a befizetett összeget visszautalni már nem tudom, és másik időpontot sem kérhetsz, de még mindig küldhetsz magad helyett valaki mást.

Köszönöm a megértésedet!

Maximális létszám: 4 fő

Időtartam: 3 óra

Ára: 10 000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

Esemény elmúlt
Max résztvevő szám: 4 (4 szabad hely)

Szervező: Csajbók Márta

 • Selyemfestő műhely, Debrecen, Katalin utca 41.
 • Hajdú-Bihar
 • 4033
 • Magyarország

Esemény részletei

 • 2021-06-21 17:00   -   20:00
Megosztom az eseményt
Naptárhoz adás
TOP

Látogasd meg webáruházamat is: