SELYEMFESTÉS ALAPOK – 20 cm-es kép

selyem festés alaptanfolyam

Esemény dátuma:

2024-04-06

Esemény időpontja:

10:00

Esemény helyszíne:

Selyemfestő műhely, Debrecen, Katalin utca 41.

Ez a legegyszerűbb, kezdő, alapszintű selyemfestő workshop, mely arra szolgál, hogy 2-2,5 óra alatt megismerd a selyemfestés technika alapjait. Megismerkedsz a festékekkel, a kontúrozó technikával, és elkészítesz egy egyszerű selyem ablakképet. Ezen a workshopon Te rajzolod fel a mintát is egy 20 cm átmérőjű felfeszített igazi hernyóselyemre. Ehhez tudok segítségül sokféle mintát adni. (Virágok, egyéb növények, gyerekszobába való figurák, egyszerű ábrák.)

A kész alkotást természetesen hazaviheted, hogy emlékeztessen rá, milyen kreatív is tudsz lenni. Közben betekintést nyersz a műhelyem világába is.

Kinek ajánlom?

Mivel semmilyen rajztudást és előképzettséget nem igényel, ezért azoknak ajánlom, akik szeretnének megismerkedni egy új kreatív technikával anélkül, hogy sok időt, pénzt adnának ki a kísérletezésre. Ha szeretnél szombat délelőtt kikapcsolódni vagy úgy érzed, hogy valahol elveszett a kreativitásod, és egy kis önbizalom növelő alkotásra volna szükséged. Természetesen ez egy nagyszerű anya-lánya vagy nagyi-unoka program is lehet. (10 éves kortól gyerekek is jöhetnek)

Ha valami közbejön:

A selyemfestő workshopjaimra igen nagy érdeklődés mutatkozik. Ezért kérlek, vedd figyelembe, hogy az esetleges lemondással mások elől veszed el a lehetőséget. Természetesen bárkinek közbejöhetnek előre nem látott akadályok. Ezért, ha kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, legkésőbb az esemény kezdete előtt 48 órával jelezd az info@csajbokmarta.com email címen. Ilyenkor a következők közül választhatsz:

  • küldhetsz magad helyett valaki mást
  • választhatsz egy másik időpontot ebben az esemény kategóriában
  • kérheted, hogy visszautaljam a befizetett összeget

Kérlek az emailben jelöld meg, hogy melyik lehetőséget választottad!

A kezdés előtt 48 órán belül a befizetett összeget visszautalni már nem tudom, és másik időpontot sem kérhetsz, de még mindig küldhetsz magad helyett valaki mást.

Köszönöm a megértésedet!

Maximális létszám: 6 fő

Időtartam: 2 – 2,5 óra

Ára: 7 000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

Fontos!

Lent találod a jelentkezési felületet, ahol kiválaszthatod, hogy hány fővel szeretnél résztvenni, és láthatod a szabad helyek számát is. A “Jelentkezem az eseményre” gombra kattintva a “Pénztár” oldalára fogsz jutni. Itt add meg az adataidat. Jelenleg előreutalással és PayPal-el (bankkártya is) tudod kiegyenlíteni a workshopok díját. Helyszíni fizetés nem lehetséges!

A workshopra való jelentkezésed csak a részvételi díj teljes kifizetésével valósul meg. Tehát kérlek, ha az utalást választottad, a jelentkezéseddel együtt utald át az összeget. A kifizetésről emailben küldöm a számlát.

Szeretettel várlak!

 

Esemény elmúlt
Max résztvevő szám: 6 (0 szabad hely)

Szervező: Csajbók Márta

  • Selyemfestő műhely, Debrecen, Katalin utca 41.
  • Hajdú-Bihar
  • 4033
  • Magyarország

Esemény részletei

  • 2024-04-06 10:00   -   12:00
Megosztom az eseményt
Naptárhoz adás
TOP

Látogasd meg webáruházamat is: