Selyem festés alapok

selyemfestés alapok

Esemény dátuma:

2021. október 15. péntek

Esemény időpontja:

18:00

Esemény helyszíne:

Selyemfestő műhely - Debrecen, Katalin u. 41.

Ez a legegyszerűbb, kezdő, alapszintű selyemfestő workshop, mely arra szolgál, hogy 1,5-2 óra alatt megismerd a selyemfestés technika alapjait. Megismerkedsz a festékekkel, a kontúrozó technikával, és elkészítesz egy egyszerű selyem ablakképet. Ezen a workshopon Te rajzolod fel a mintát is egy 20 cm átmérőjű felfeszített igazi hernyóselyemre. Ehhez tudok segítségül sokféle mintát adni. (Virágok, egyéb növények, gyerekszobába való figurák, egyszerű ábrák.)

A kész alkotást természetesen hazaviheted, hogy emlékeztessen rá, milyen kreatív is tudsz lenni. Közben betekintést nyersz a műhelyem világába is.

Kinek ajánlom?

Mivel semmilyen rajztudást és előképzettséget nem igényel, ezért azoknak ajánlom, akik szeretnének megismerkedni egy új kreatív technikával anélkül, hogy sok időt, pénzt adnának ki a kísérletezésre. Ha szeretnél munka után kikapcsolódni egy este, vagy úgy érzed, hogy valahol elveszett a kreativitásod, és egy kis önbizalom növelő alkotásra volna szükséged. Természetesen ez egy nagyszerű anya-lánya vagy nagyi-unoka program is lehet. (10 éves kortól gyerekek is jöhetnek)

Maximális létszám: 6 fő

Időtartam: 2 óra

Ára: 5000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást és egy kis frissítőt)

Esemény elmúlt
Max résztvevő szám: 6 (4 szabad hely)
  • Selyemfestő műhely - Debrecen, Katalin u. 41.
  • Katalin utca 41.
  • Debrecen
  • Hajdú-Bihar
  • Magyarország

Esemény részletei

  • 2021. október 15. péntek 18:00   -   20:00
Megosztom az eseményt
Naptárhoz adás
TOP

Látogasd meg webáruházamat is: