Ecoprint készítő alaptanfolyam

Rózsa levél nyomat ecoprint technikával

Esemény dátuma:

2022-06-25

Esemény időpontja:

15:00

Esemény helyszíne:

Selyemfestő műhely, Debrecen, Katalin utca 41.

Az ecoprint készítés egy nagyon érdekes eljárás, melynek folyamán a növényi részek (levelek, virágok) lenyomatai, és színük egy része mintát hagy az anyagon. Ez az eljárás műszálas anyagoknál nem alkalmazható. Ezért mi 100% hernyóselyemre fogunk dolgozni. A növényeket frissen szedjük a saját kertemből. (Nem szárított és nem fagyasztott) Ez a technika csak nyáron működik jól, amikor nem esik túl sok eső, és nincs nagy szárazság sem. Ezért ez csak nyári tanfolyam, érdemes kihasználni ezt a rövid időszakot.

Kinek ajánlom?

Minden olyan érdeklődőnek, aki nem csak a növények szerelmese, és alkotó kedvű, nyitott kreatív ember, hanem azoknak is, akik fontosnak tartják a fenntartható jövő alapelveit.

Amiért érdemes eljönnöd:

A 4 órás tanfolyam ideje alatt ecoprint technikával megfestésre kerül egy 35 x 130 cm-es selyemsál, amit természetesen hazavihetsz. Megismerkedhetsz az eljárással, hogy miként maradnak meg a színek és a növényi formák a selymen. A végén egy teljesen elkészült, különleges sállal leszel gazdagabb, valamint olyan tudással, amit aztán bármikor tudsz alkalmazni. Valamint megmutatok egy játékos eljárást is.

Maximális létszám: 4 fő

Időtartam: 4 óra

Ára: 10 000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

Esemény elmúlt
Max résztvevő szám: 4 (3 szabad hely)

Szervező: Csajbók Márta

  • Selyemfestő műhely, Debrecen, Katalin utca 41.
  • Hajdú-Bihar
  • 4033
  • Magyarország

Esemény részletei

  • 2022-06-25 15:00   -   19:00
Megosztom az eseményt
Naptárhoz adás
TOP

Látogasd meg webáruházamat is: