X. CSAK DESIGN VÁSÁR / LOKÁLIS DESIGN A TUDATOSSÁG JEGYÉBEN

Véget ért egy újabb csodás nyár. Ez alatt sok minden történt és a Csak Design tervezőivel csak külön-külön találkozhattatok.

Én is kihasználtam a növények adta lehetőségeket, és nagyon sok ecoprint technikával készült selyemsálat készítettem. Sőt, gyönyörű selyempárnák is készültek.
Szeptember 22-én újra CSAK Design vásár lesz az Egyetem főépületében 11.00-17.00-ig, a már megszokott időpontban.
Ezen a nyáron sok minden történt és nem csak tervezőink életében és nem csak pozitív dolgok. A Föld lakóinak hivatalos kutatások szerint is szembe kell nézniük a klímaváltozás egyre sürgetőbb kihívásaival és nem halogatható tovább a cselekvés és az egyéni felelősségvállalás sem.
A X. CSAK Design vásár éppen ezért a lokális design jegyében szerveződik. A helyi design nem csak attól érték, hogy a környezetünkben fellelhető értékek megismerésére buzdít, hanem attól is, hogy fontos tehermentesítés a környezet számára az, hogy a terméket, amit megvásárolok, nem kell átszállítani tengereken, földrészeken, óceánokon. A tervezői termékek amellett, hogy lokálisak, etikusan és fenntarthatóan készülnek, ami újabb hatalmas lépés a klímakatasztrófa elkerülése érdekében.
Tarts velünk szeptember 22-én, vasárnap. Találkozz tervezőinkkel, ismerd meg a nyári alkotói szabadság eredményeit, ismerd meg a tárgyak történetét és tegyél a környezetért te is azzal, hogy helyi, etikus módon előállított tárgyakkal gazdagítod az életedet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: