Találkozz velem újra, és válassz egy gyönyörű tavaszi selyemsálat a ruhatáradba.

Esemény helye és ideje: 2019. április 7. Debrecen, Egyetem tér 1. Az egyetem díszudvarában . Az esemény ingyenesen látogatható.

Április a legszebb hónap a CSAK Design életében.
Éppen egy éve rendeztük meg Debrecenben a helyi és a városhoz kötődő alkotóknak teret adó első Csak Design vásárt. A vásár azóta egy dinamikusan fejlődő, a tudatos életmódot szem előtt tartó közösséggé nőtte ki magát, amelynek egyformán tagja tervező és vásárló. Szeretnénk Veletek tölteni ezt a nagyon ünnepi, és egyben nagyon ZÖLD napot, mert ahogyan nektek is, a CSAK Design alkotóinak is fontos a FÖLD megóvása, és a tudatos fogyasztás népszerűsítése.
Mert a tudatos vásárlás nem CSAK elkötelezettséget jelent, hanem sok örömet, egy fenntartható világot, és egy megóvott jövőt. Kerülj közelebb általunk a slow designhoz, és tegyünk együtt lépéseket a fenntartható jövő felé! Beszélgess velünk, töltődj velünk, tudj meg rólunk többet! Tudd meg, milyen célok mentén tervezünk, mi hajt bennünket az alkotófolyamat során, illetve, hogyan készülnek az általunk megálmodott tárgyak a tudatosság és a fenntartható jövő jegyében. Látogass el zöld tematikájú workshopjainkra, próbáld ki, milyen érzés elmélyülten alkotni!

Délben közös tortavágással ünnepeljük a jeles alkalmat, amelyre szeretettel, és természetesen egy szelet tortával várunk Benneteket a Tenger Cake jóvoltából, standjuknál pedig születésnapi sütidíszítő workshopon vehettek részt. Azok között, akik megtisztelnek minket jelenlétükkel és velünk ünnepelnek, egy sorsoláson vesznek részt, ahol az alkotók ajándékait sorsoljuk ki!

Az eseményen jelen lesz a rendkívüli népszerűségnek örvendő Természettár is, akik interkaktív, ismeretterjesztő játékokkal, feladatokkal várnak minden korosztályt. A velük töltött idő alatt bepillantást nyerhettek a divatipar és a környezetszennyezés összefüggéseibe, és az is kiderül, milyen okok miatt érdemes helyi alkotóktól, termelőktől vásárolni.
Az újrahasznosítás témakörébe a felhalmozódott, kidobott papír is beletartozik. Erre a problémára is mutatunk kreatív, könnyen megvalósítható ötleteket az Egymalom Antikvárium standjánál, akik a megvásárolható könyveken kívül kidobásra ítélt régi kiadványokkal érkeznek, amelyekből az ingyenes workshopon a kilátogató gyerekek színes dekorációkat készíthetnek önkénteseink segítségével.

Továbbra is azon dolgozunk, hogy a CSAK Design vásárok az egész család számára látogatható, élvezhető események legyenek, ahol a fiatalabb korosztályok is belekóstolhatnak az alkotás örömébe, valamint közel kerülhetnek a tudatos életmód vonatkozásaihoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: