Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Selyemkendő festés – BETELT!

2019. július 14. vasárnap @ 15:00 - 19:00

8000 Ft
Selyemkendő festés

A selyemkendő festés workshopon egy kisméretű kendőt (45 x 45 cm, vagy 55 x 55 cm) festhetsz meg magadnak. Természetesen itt is megkapsz hozzá minden anyagot, és minden segítséget. 100% hernyóselyemre dolgozunk, speciális selyemfestékkel, melyet a végén vasalással fixálunk. Az elkészített alkotásodat hazaviheted.

Kinek ajánlom?

Különösebb rajztudást, előképzettséget nem igényel, ezért mindazoknak ajánlom ezt a workshopot, akik szeretik kreativitásukat kipróbálni különböző anyagokon, változatos technikákkal. Akik eddig csak csodálni merték a kézzel festett selyemkendőket, és reménykedtek, hogy egyszer kipróbálhatják ezt a különleges technikát. Természetesen azoknak is, akik csak néhány órára elvonulnának a hétköznapok nyüzsgéséből.

Amiért érdemes eljönnöd:

A workshop végére elsajátítod a selyemfestés alapjait, a kontúrozó technikát, megtanulod, hogy hogyan fixáld a selymet, és gazdagabb leszel egy saját készítésű, kézzel festett selyemkendővel.

Megtanulod kifeszíteni az anyagot, előrajzolni a mintát és megfesteni a selymet. Megismerheted és kipróbálhatod a fixálás folyamatát. Olyan ismereteket kapsz, amit aztán bátran alkalmazhatsz otthon, újabb és újabb selyemkendők készítése folyamán. Készíthetsz saját, szabadkézi mintát, de választhatsz különböző kész minták közül is, amit majd felrajzolhatsz a selyemre. Van lehetőség arra is, hogy egy egyszerű, hozott mintát fess meg a kendődre.

A workshop a saját műhelyemben lesz, ahol minden szakmai segítséget megadok. Ha valakitől kaptál ajándékutalványt, természetesen azt is felhasználhatod. Egyúttal betekintést nyerhetsz egy működő alkotó műhely világába.

Maximális létszám: 5-6 fő

Időtartam: 4 óra

Ára: 8000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást, és egy kis frissítő italt)

Jelentkezés:

Jelentkezés ezen az email címen: info@csajbokmarta.com

A jelentkezésben kérlek írd meg a workshop nevét, dátumát, a te nevedet, telefonszámodat és email címedet! A jelentkezésedre visszaigazoló emailt küldünk, amiben minden fontos információt megtalálsz.

 

Részletek

Dátum:
2019. július 14. vasárnap
Időpont:
15:00 - 19:00
Összeg:
8000 Ft

Szervező

Csajbók Márta
Telefon:
+36 70 282 7812
E-mail:
info@csajbokmarta.com
View Szervező Website

Helyszín

Csajbók Márta selyemfestő műhely
Katalin utca 41.
Debrecen, 4033
Telefon:
+36 70 282 7812
TOP

Látogasd meg webáruházamat is: