Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SELYEMKENDŐ FESTÉS – BETELT!

2020. június 20. szombat @ 14:00 - 18:00

8500Ft
selyemkendő festés workshop
Szeretettel várlak éveleji selyemkendő festő workshopon!
A workshopon egy kisméretű kendőt (55 x 55 cm) festhetsz meg magadnak. Természetesen itt is megkapsz hozzá minden anyagot, és minden segítséget. 100% hernyóselyemre dolgozunk, speciális selyemfestékkel, melyet a végén vasalással fixálunk. Az elkészített alkotásodat hazaviheted. Több minta közül is választhatsz, de hozhat magaddal egyszerűbb mintát 50 x 50 cm nagyságban.
 
KINEK AJÁNLOM?
 
Különösebb rajztudást, előképzettséget nem igényel, ezért mindazoknak ajánlom ezt a workshopot, akik szeretik kreativitásukat kipróbálni különböző anyagokon, változatos technikákkal. Akik eddig csak csodálni merték a kézzel festett selyemkendőket, és reménykedtek, hogy egyszer kipróbálhatják ezt a különleges technikát. Természetesen azoknak is, akik csak néhány órára elvonulnának a hétköznapok nyüzsgéséből.
 
Amiért érdemes eljönnöd:
 
A workshop végére elsajátítod a selyemfestés alapjait, a kontúrozó technikát, megtanulod, hogy hogyan fixáld a selymet, és gazdagabb leszel egy saját készítésű, kézzel festett selyemkendővel.
 
Megtanulod kifeszíteni az anyagot, előrajzolni a mintát és megfesteni a selymet. Megismerheted és kipróbálhatod a fixálás folyamatát. Olyan ismereteket kapsz, amit aztán bátran alkalmazhatsz otthon, újabb és újabb selyemkendők készítése folyamán. Választhatsz különböző kész minták közül is, amit majd felrajzolhatsz a selyemre. Van lehetőség arra is, hogy egy egyszerű, hozott mintát fess meg a kendődre.
 
A workshop a saját műhelyemben lesz, ahol minden szakmai segítséget megadok. Ha valakitől kaptál ajándékutalványt, természetesen azt is felhasználhatod. Egyúttal betekintést nyerhetsz egy működő alkotó műhely világába.
 
A műhely címe: Debrecen, Katalin u. 41.
 
Maximális létszám: 3-4 fő
 
Időtartam: 4-4,5 óra
 
Ára:8500 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást és egy kis frissítőt)
 
JELENTKEZÉS:

Jelentkezés ezen az email címen: info@csajbokmarta.com

A workshopra ajándékutalvány is kapható: https://www.enkisboltom.hu/ajandekutalvany/selyemkendo-feste-ws-utalvany

A jelentkezésben kérlek írd meg a workshop nevét, dátumát, a te nevedet, telefonszámodat és email címedet! A jelentkezésedre visszaigazoló emailt küldünk, amiben minden fontos információt megtalálsz.
 

Részletek

Dátum:
2020. június 20. szombat
Időpont:
14:00 - 18:00
Összeg:
8500Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: