Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Törölve! SELYEMKENDŐ FESTÉS

2020. december 19. szombat @ 15:00 - 19:00

8500 Ft
kendő festő workshop
A workshopon egy kisméretű kendőt (55 x 55 cm) festhetsz meg magadnak. Természetesen itt is megkapsz hozzá minden anyagot, és minden segítséget. 100% hernyóselyemre dolgozunk, speciális selyemfestékkel, melyet a végén vasalással fixálunk. Az elkészített alkotásodat hazaviheted. Több minta közül is választhatsz, de hozhatsz magaddal egyszerűbb mintát 50 x 50 cm nagyságban.
KINEK AJÁNLOM?
Különösebb rajztudást, előképzettséget nem igényel, ezért mindazoknak ajánlom ezt a workshopot, akik szeretik kreativitásukat kipróbálni különböző anyagokon, változatos technikákkal. Akik eddig csak csodálni merték a kézzel festett selyemkendőket, és reménykedtek, hogy egyszer kipróbálhatják ezt a különleges technikát. Természetesen azoknak is, akik csak néhány órára elvonulnának a hétköznapok nyüzsgéséből.
Amiért érdemes eljönnöd:
A workshop végére elsajátítod a selyemfestés alapjait, a kontúrozó technikát, megtanulod, hogy hogyan fixáld a selymet, és gazdagabb leszel egy saját készítésű, kézzel festett selyemkendővel.
Megtanulod kifeszíteni az anyagot, előrajzolni a mintát és megfesteni a selymet. Megismerheted és kipróbálhatod a fixálás folyamatát. Olyan ismereteket kapsz, amit aztán bátran alkalmazhatsz otthon, újabb és újabb selyemkendők készítése folyamán. Választhatsz különböző kész minták közül is, amit majd felrajzolhatsz a selyemre. Van lehetőség arra is, hogy egy egyszerű, hozott mintát fess meg a kendődre.
A workshop a saját műhelyemben lesz, ahol minden szakmai segítséget megadok. Ha valakitől kaptál ajándékutalványt, természetesen azt is felhasználhatod. Egyúttal betekintést nyerhetsz egy működő alkotó műhely világába.
A műhely címe: Debrecen, Katalin u. 41.
Maximális létszám: 3 fő
Időtartam: 4-4,5 óra
Ára:8500 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást és egy kis frissítőt)
JELENTKEZÉS:

Jelentkezés ezen az email címen: info@csajbokmarta.com

A workshopra ajándékutalvány is kapható: https://www.enkisboltom.hu/ajandekutalvany/selyemkendo-feste-ws-utalvany

A jelentkezésben kérlek írd meg a workshop nevét, dátumát, a te nevedet, telefonszámodat és email címedet! A jelentkezésedre visszaigazoló emailt küldünk, amiben minden fontos további információt megtalálsz.
A vírushelyzetre való tekintettel maximum 3 főt tudok fogadni egyszerre. Amennyiben el kell halasztani a tanfolyamot, természetesen a befizetett összegek később is érvényesek lesznek.

Részletek

Dátum:
2020. december 19. szombat
Időpont:
15:00 - 19:00
Összeg:
8500 Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Szervező

Csajbók Márta
Telefon:
+36 70 282 7812
E-mail:
info@csajbokmarta.com
View Szervező Website

Helyszín

Csajbók Márta selyemfestő műhely
Katalin utca 41.
Debrecen, 4033
+ Google Térkép
Telefon:
+36 70 282 7812
TOP

Látogasd meg webáruházamat is: