Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Selyemfestés workshop – alapok

július 7. @ 10:00 - 12:00

4000 Ft
Selyem ablakkép

Ez a legegyszerűbb, kezdő, alapszintű selyemfestés workshop, mely arra szolgál, hogy 1,5-2 óra alatt megismerd a selyemfestő technika alapjait. Megismerkedsz a festékekkel, a kontúrozó technikával, és elkészítesz egy egyszerű selyem ablakképet. Ehhez tudok segítségül rajzokat adni, de hozhatsz magaddal egy maximum 20 cm átmérőjű egyszerű rajzot. (Virágok, egyéb növények, gyerekszobába való figurák, egyszerű ábrák.)

A kész alkotást természetesen hazaviheted, hogy emlékeztesse rá, milyen kreatív is tudsz lenni. Közben betekintést nyersz a selyemfestő műhelyem világába.

KINEK AJÁNLOM?

Mivel semmilyen rajztudást és előképzettséget nem igényel, ezért azoknak ajánlom, akik szeretnének megismerkedni egy új kreatív technikával anélkül, hogy sok időt, vagy sok pénzt adnának ki a kísérletezésre. Ha szeretnél munka után kikapcsolódni egy este, vagy úgy érzed, hogy valahol elveszett a kreativitásod, és egy kis önbizalom növelő alkotásra volna szükséged. Természetesen ez egy nagyszerű anya-lánya vagy nagyi-unoka program is lehet. (10 éves kortól gyerekek is jöhetnek)

A workshop a saját műhelyemben lesz, ahol minden szakmai segítséget megadok. Ha valakitől kaptál ajándékutalványt, természetesen azt is felhasználhatod. Egyúttal betekintést nyerhetsz egy működő alkotó műhely világába.

Maximális létszám: 10 fő

Időtartam: 1,5-2 óra

Ára: 4000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást és egy kis frissítőt)

JELENTKEZÉS:

Jelentkezés ezen az email címen: info@csajbokmarta.com

A jelentkezésben kérlek írd meg a workshop nevét, dátumát, a te nevedet, telefonszámodat és email címedet! A jelentkezésedre visszaigazoló emailt küldünk, amiben minden fontos információt megtalálsz.

Részletek

Dátum:
július 7.
Időpont:
10:00 - 12:00
Összeg:
4000 Ft

Szervező

Csajbók Márta
Telefon:
+36 70 282 7812
E-mail:
info@csajbokmarta.com
Honlap:
https://csajbokmarta.com

Helyszín

Csajbók Márta selyemfestő műhely
Katalin utca 41.
Debrecen, 4033
Telefon:
+36 70 282 7812