Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Selyemfestés alapok-őszi dekoráció

2019. október 19. szombat @ 10:00 - 12:00

4500 Ft
Őszi dekoráció selyemre

Ezen a foglalkozáson olyan mintát festhetsz a selyemre, ami egyúttal az otthonod őszi dekorálására is tökéletes lesz. Előtérbe kerülnek az őszi hangulatú minták és színek. A mintákhoz segítséget adok. Tökéletes anya-lánya program az őszi szünet kezdetére. (10 éves kortól gyerekek is jöhetnek)

Ez a legegyszerűbb, kezdő, alapszintű selyemfestés workshop, mely arra szolgál, hogy 2-2,5 óra alatt megismerd a selyemfestő technika alapjait. Megismerkedsz a festékekkel, a kontúrozó technikával, és elkészítesz egy egyszerű selyem ablakképet. Ehhez tudok segítségül rajzokat adni, de hozhatsz magaddal egy maximum 20 cm átmérőjű egyszerű rajzot. (Virágok, egyéb növények, gyerekszobába való figurák, egyszerű ábrák.)

A kész alkotást természetesen hazaviheted, hogy emlékeztessen rá, milyen kreatív is tudsz lenni. Közben betekintést nyersz a selyemfestő műhelyem világába.

KINEK AJÁNLOM?

Mivel semmilyen rajztudást és előképzettséget nem igényel, ezért azoknak ajánlom, akik szeretnének megismerkedni egy új kreatív technikával anélkül, hogy sok időt, vagy sok pénzt adnának ki a kísérletezésre. Ha szeretnél egy jó szombat délelőtti kikapcsolódást vagy úgy érzed, hogy valahol elveszett a kreativitásod, és egy kis önbizalom növelő alkotásra volna szükséged, akkor itt a helyed. Természetesen ez egy nagyszerű anya-lánya vagy nagyi-unoka program is lehet. (10 éves kortól gyerekek is jöhetnek)

A workshop a saját műhelyemben lesz, ahol minden szakmai segítséget megadok. Ha valakitől kaptál ajándékutalványt, természetesen azt is felhasználhatod. Egyúttal betekintést nyerhetsz egy működő alkotó műhely világába.

A műhely címe: Debrecen, Katalin u. 41.

Maximális létszám: 6-8 fő

Időtartam: 2-2,5 óra

Ára: 4500 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást és egy kis frissítőt)

JELENTKEZÉS:

Jelentkezés ezen az email címen: info@csajbokmarta.com

A jelentkezésben kérlek írd meg a workshop nevét, dátumát, a te nevedet, telefonszámodat és email címedet! A jelentkezésedre visszaigazoló emailt küldünk, amiben minden fontos információt megtalálsz.

Részletek

Dátum:
2019. október 19. szombat
Időpont:
10:00 - 12:00
Összeg:
4500 Ft
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Csajbók Márta selyemfestő műhely
Katalin utca 41.
Debrecen, 4033
+ Google Térkép
Telefon:
+36 70 282 7812
TOP

Látogasd meg webáruházamat is: