Események betöltése

« Összes Események

SELYEMFESTÉS 1+1 WORKSHOP, TAVASZI KENDŐ ÉS DEKORÁCIÓ

április 5. @ 14:00 - 19:00

13000 Ft
Selyem kendő és kép

Tavaszra mindig kell egy új kendő a nyakunkba! A húsvét is közeleg, ezért a lakásba is kell egy új dekoráció. 🙂 Ugye igazam van!

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani ezzel a workshoppal. Miközben elmélyedhetsz a selyemfestés rejtelmeiben, egy délután alatt elkészíthetsz két szép és hasznos dolgot. Vagy ami még jobb, az egyiket elajándékozhatod, a másikat megtarthatod magadnak!

Egy kis kendőt fogunk készíteni (55 x 55 cm) és egy 20 cm átmérőjű képet. Mindkettő mintája szabadon választható lesz a mintagyűjteményemből. Természetesen lehetőség van arra is, hogy saját mintádat fesd meg selyemre. 

KINEK AJÁNLOM?

Mivel ez egy egész délutános elfoglaltság, ezért csak felnőttek számára (15 éves kor fölött) látogatható a workshop. Előny ha már voltál selyemfestés alap tanfolyamon, de aki foglalkozik más kreatív technikákkal, az bátran jelentkezzen anélkül, hogy jártas lenne a selyemfestésben! Minden technikai segítséget megadok, és biztosítom az alapanyagokat. 

A workshop a saját műhelyemben lesz, ahol minden szakmai segítséget megadok. Egyúttal betekintést nyerhetsz egy működő alkotó műhely világába.

A műhely címe: Debrecen, Katalin u. 41.

Maximális létszám: 3-4 fő

Időtartam: 5-6 óra

Ára: 13000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást és egy kis frissítőt)

JELENTKEZÉS:

Jelentkezés ezen az email címen: info@csajbokmarta.com

A jelentkezésben kérlek írd meg a workshop nevét, dátumát, a te nevedet, telefonszámodat és email címedet! A jelentkezésedre visszaigazoló emailt küldünk, amiben minden fontos információt megtalálsz.

Részletek

Dátum:
április 5.
Időpont:
14:00 - 19:00
Összeg:
13000 Ft
Esemény címkék:
, , ,