Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SELYEM AJÁNDÉK KÉSZÍTŐ 1+1 WORKSHOP-KENDŐ ÉS KÉP-Betelt!

2019. november 30. szombat @ 15:00 - 20:30

13000 Ft
Selyem kendő és kép

Egyre többen szeretnek saját készítésű ajándékkal kedveskedni szeretteiknek karácsonykor. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani ezzel a workshoppal. Miközben elmélyedhetsz a selyemfestés rejtelmeiben, egy délután alatt elkészíthetsz akár két kedves ajándékot is valakinek. Vagy ami még jobb, az egyiket megtarthatod magadnak!

Egy kis kendőt fogunk készíteni (55 x 55 cm) és egy 20 cm átmérőjű képet. Mindkettő mintája szabadon választható lesz a mintagyűjteményemből. De természetesen lehet ünnepi hangulatú is. Természetesen lehetőség van arra is, hogy saját mintádat fesd meg selyemre. 

KINEK AJÁNLOM?

Mivel ez egy egész délutános elfoglaltság, ezért csak felnőttek számára (15 éves kor fölött) látogatható a workshop. Előny ha már voltál selyemfestés alap tanfolyamon, de aki foglalkozik más kreatív technikákkal, az bátran jelentkezzen anélkül, hogy jártas lenne a selyemfestésben! Minden technikai segítséget megadok, és biztosítom az alapanyagokat. 

A workshop a saját műhelyemben lesz, ahol minden szakmai segítséget megadok. Ha valakitől kaptál ajándékutalványt, természetesen azt is felhasználhatod. Egyúttal betekintést nyerhetsz egy működő alkotó műhely világába.

A műhely címe: Debrecen, Katalin u. 41.

Maximális létszám: 3-4 fő

Időtartam: 5-6 óra

Ára: 13000 Ft (Az ár tartalmazza az összes felhasznált anyagot, az oktatást és egy kis frissítőt)

JELENTKEZÉS:

Jelentkezés ezen az email címen: info@csajbokmarta.com

A jelentkezésben kérlek írd meg a workshop nevét, dátumát, a te nevedet, telefonszámodat és email címedet! A jelentkezésedre visszaigazoló emailt küldünk, amiben minden fontos információt megtalálsz.

Részletek

Dátum:
2019. november 30. szombat
Időpont:
15:00 - 20:30
Összeg:
13000 Ft
Esemény címkék:
, , , ,

Helyszín

Csajbók Márta selyemfestő műhely
Katalin utca 41.
Debrecen, 4033
+ Google Térkép
Telefon:
+36 70 282 7812
TOP

Látogasd meg webáruházamat is: