Pipacsos sál 30. szülinapra

Pipacsos sál 30. szülinapra

2019 őszén egy anyuka keresett meg telefonon, hogy a lányának szeretne a 30. születésnapjára egy egyedi sálat megrendelni. Legyen rajta valami írás vagy dátum, vagy ilyesmi, de mindenképp pipacsos legyen.

Nagyon örültem a feladatnak, mert nagy kedvencem a pipacsos minta, és tudom, hogy a vásárlóim is imádják. Vannak időszakok, különösen a nyár elején, amikor egymást érik a pipacsos sálas megrendelések. Megfestettem már minden méretben, több színkombinációban.

Pipacsos sál kereten

Abban maradtunk, hogy egy hosszú sál legyen, és a virágok közé legyenek elrejtve a számok.

pipacsos sál készül

Felrajzoltam a sálra a virágokat amennyi csak elfért, felfeszítettem a selymet a keretre, megkontúroztam a mintát, majd elgondolkodtam, hogy a számokat, hogy kellene elhelyezni a virágok közt. Nem akartam, hogy túl látványos és erőltetett legyen a sok szám rajta.

kézzel festett egyedi sál

A beosztás végett megszámoltam a pipacsokat, és láss csodát! Épp 30 virág volt a sálon! 😊 Megszámoltam vagy háromszor, hogy tényleg úgy van-e, de mindig 30 darab volt az eredmény. Alig hittem a szememnek, hogy tervezés nélkül pont ennyi került a sálra. Nagyon örültem neki. Így a számozás dolga is megoldódott. Minden virágfej mellé került egy kicsi szám 1-től 30-ig. Tervezni sem lehetett volna jobban.

szülinapi pipacsos sál

Nézzétek meg a végeredményt. Szerintem nagyon szép lett. Igazi emlékezetes szülinapi sál, amit akár bekeretezve képként is lehet használni.

Remélem a megajándékozott is örült az ajándéknak.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük