Díszcsomagolás

A díszcsomagolás mindenkinek jár!

Amikor egyedi, kézzel festett selyem terméket választasz, akkor egy magas minőségű, exkluzív anyag mellett döntesz. Ez a különleges anyag megérdemli, hogy jól bánjunk vele. A mosási útmutató betartásával évtizedekig ugyanolyan szép marad egy selyemsál.

Választhatod ajándéknak vagy magadnak, mindenképp jól döntesz, hiszen egy olyan különleges anyag mellett voksolsz, amely már évszádok óta sokszor bebizonyította, hogy kiemeli viselőjének szépségét és érzékiségét.

Puhaságával, finom csillogásával az örök, kortalan nő jelképe. Nem véletlen, hogy vásárlóim közt minden korosztály képviselve van. A selyem nem csak a szépség, hanem az igényesség jelképe is.

Ezért terveztem hozzá egyedi csomagolást. A tőlem vásárolt kendők, sálak és csíksálak mindegyikéhez jár a díszcsomagolás. A csomagoló anyag erős, elegáns, minőségi, kívül-belül finom csillogású, krém színű papírból készült, melyet selyem szalag egészít ki.

díszcsomagolás

A selyemsálak és kendők egyedi aláírásommal vannak ellátva. A csomagoló anyag elején a logóm látható, a belsejében magyar és angol nyelvű mosási tájékoztató található. Valamint fel van tüntetve az összes elérhetőségem.

díszcsomagolás
díszcsomagolás kibontva

A kétnyelvű tájékoztató, és a csomagoló anyag lapos kiképzése miatt könnyen postázható akár külföldre is. Ezt sok kedves vásárlóm bizonyítja, akik külföldre viszik, vagy küldik az egyedileg megrendelt, kézzel festett sáljaimat és kendőimet.

Az igényes csomagolással szeretném megkönnyíteni az ajándékozás menetét. Vásárlóim válláról szeretném levenni a gondot ezzel a kiegészítővel, mely különösen a férfiaknak okoz nehézséget. A díszcsomagolásért külön díjat nem számolok fel. A szép díszcsomagolás akkor is jár, ha magadat leped meg egy szép, értékes, különleges selyemsállal.

Én így tisztelem meg a vásárlóimat, a kézzel festett alkotásaimat és ezt a csodás anyagot, a SELYMET.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP

Látogasd meg webáruházamat is: